Rahka-hedelmäleivos

Rahka-hedelmäleivos
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Rahka-hedelmäleivos

Rahka-hedelmäleivos

Ainekset26 kpl

Pohja

0.600 kg
0.600 kg (26 kpl à 0.023 kg)

Rahkatäyte

1.000 kg
0.300 kg
sokeria
0.035 kg
liivatelehtiä
0.100 kg
hedelmälientä
0.500 kg
säilykepersikoita kuutioina
0.500 kg
2.435 kg (26 kpl à 0.094 kg)

Pinnalle

0.200 kg
0.200 kg (26 kpl à 0.008 kg)

Pintaan

0.180 kg
0.180 kg (26 kpl à 0.007 kg)
3.415 kg (26 kpl à 0.131 kg)

Ohje

  1. Aseta vetopohja 55 cm:n kouruvuoan pohjalle.
  2. Valmista rahkatäyte. Sekoita rahkan joukkoon sokeri ja kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan säilykehedelmäliemeen liuotetut liivatelehdet. Sekoita joukkoon persikkakuutiot ja vaahdotettu kerma.
  3. Täytä kouruvuoat rahkatäytteellä ja laita täytteen päälle vetopohjasuikale. Anna leivosten hyytyä kylmiössä kaksi tuntia.
  4. Kumoa leivokset ja levitä pinnalle kerros mango-appelsiini-limetäytettä. Hyytelöi pinta kirkaskuumahyytelöllä. Leikkaa pohjat 4 cm:n levyisiksi leivoksiksi.
kpl
g
3.9 kg
201 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
201 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
201 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.