Rahka-jogurttikota

Rahka-jogurttikota
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Rahka-jogurttikota

Rahka-jogurttikota

Ainekset78 kpl

Wienertaikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.020 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.050 kg
2.200 kg
vehnäjauhoja
1.500 kg
5.520 kg (78 kpl à 0.071 kg)

Täyte

1.170 kg
1.170 kg (78 kpl à 0.015 kg)

Pinnalle

0.156 kg
raesokeria
0.156 kg (78 kpl à 0.002 kg)
6.846 kg (78 kpl à 0.088 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
  2. Kauli levännyt taikina 4 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 10x10 cm:n paloiksi. Leikkaa paloihin puolikaaren muotoinen viilto.
  3. Voitele palojen reunat kananmunalla ja taita kolmioiksi. Nostata wienerit.
  4. Voitele wienerit kananmunalla ja pursota keskelle rahka-jogurttitäytettä.
  5. Ripottele wienereiden pinnalle raesokeria.
  6. Paista wienerit 220 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
kpl
g
6.9 kg
349 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
349 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
349 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
35 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.