Rahka-jogurttipitko

Rahka-jogurttipitko
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Rahka-jogurttipitko

Rahka-jogurttipitko

Ainekset12 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.400 kg
2.600 kg
vehnäjauhoja
4.940 kg (12 kpl à 0.412 kg)

Täyte

2.100 kg
2.100 kg (12 kpl à 0.175 kg)

Pinnalle

0.096 kg
mantelirouhetta
0.096 kg
raesokeria
0.192 kg (12 kpl à 0.016 kg)
7.232 kg (12 kpl à 0.603 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 25 cm:n levyisiksi nauhoiksi
  2. Levitä rahka-jogurttitäyte nauhoille tasaiseksi kerrokseksi. Rullaa nauhat ja leikkaa 575 g:n pitkoiksi. Leikkaa saksilla kuvit pitkoihin. Nostata pitkot.
  3. Voitele nousseet pitkot kananmunalla ja ripottele pinnalle mantelirouhetta ja raesokeria. Paista pitkot 190 asteisessa uunissa noin 25 min.
kpl
g
7.2 kg
272 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
272 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
272 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.