Rahka-jogurttipulla

Rahka-jogurttipulla
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Rahka-jogurttipulla

Rahka-jogurttipulla

Ainekset88 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.400 kg
2.600 kg
vehnäjauhoja
4.940 kg (88 kpl à 0.056 kg)

Täyte

2.100 kg
2.100 kg (88 kpl à 0.024 kg)

Pinnalle

0.088 kg
mantelirouhetta
0.088 kg
raesokeria
0.176 kg (88 kpl à 0.002 kg)
7.216 kg (88 kpl à 0.082 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 25 cm:n levyisiksi nauhoiksi
  2. Levitä rahka-jogurttitäyte nauhoille tasaiseksi kerrokseksi. Rullaa nauhat ja leikkaa 80 g:n paloiksi. Leikkaa viilto paloihin jättäen 1/3 ylöreunasta kiinni. Laita pullat pellille viuhkan muotoon. Nostata pullat.
  3. Voitele nousseet pullat kananmunalla ja ripottele pinnalle mantelirouhetta ja raesokeria. Paista pullat 210 asteisessa uunissa noin12 min.
kpl
g
7.2 kg
272 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
272 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
272 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.