Siirry sisältöön
Rahka-jogurttiwiener

Rahka-jogurttiwiener

Rahka-jogurttiwiener

Ainekset

Wienertaikina

Täyte

Pinnalle

  • 0,098 kg mantelirouhetta
  • 0,098 kg raesokeria

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
  2. Kauli levännyt taikina 3,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 12 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
  3. Pursota nauhoille rahka-jogurttitäytteestä raidat. Voitele nauhojen alareuna kananmunalla ja taita taikina täytteen päälle.
  4. Leikkaa nauhat 6 cm:n levyisiksi paloiksi. Nostata wienerit. Paina kuoppa wienereiden keskelle, voitele kananmunalla ja pursota kuoppiin rahka-jogurttitäytettä.
  5. Ripottele wienereiden pinnalle mantelirouhetta ja raesokeria.
  6. Paista wienerit 220 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 253 kcal
Proteiini 4,5 g
Hiilihydraatti 24,8 g
Rasva 14,9 g
Tyydyttynyt rasva 8,1 g
Ravintokuitu 1 g
Suola 0,2 g
Kalsium 25,7 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 346 kcal
Proteiini 6,2 g
Hiilihydraatti 34 g
Rasva 20,4 g
Tyydyttynyt rasva 11,1 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search