Rahka-jogurttiwiener

Rahka-jogurttiwiener
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Rahka-jogurttiwiener

Rahka-jogurttiwiener

Ainekset98 kpl

Wienertaikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.020 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.050 kg
2.200 kg
vehnäjauhoja
1.500 kg
5.520 kg (98 kpl à 0.056 kg)

Täyte

1.470 kg
1.470 kg (98 kpl à 0.015 kg)

Pinnalle

0.098 kg
mantelirouhetta
0.098 kg
raesokeria
0.196 kg (98 kpl à 0.002 kg)
7.186 kg (98 kpl à 0.073 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
  2. Kauli levännyt taikina 3,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 12 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
  3. Pursota nauhoille rahka-jogurttitäytteestä raidat. Voitele nauhojen alareuna kananmunalla ja taita taikina täytteen päälle.
  4. Leikkaa nauhat 6 cm:n levyisiksi paloiksi. Nostata wienerit. Paina kuoppa wienereiden keskelle, voitele kananmunalla ja pursota kuoppiin rahka-jogurttitäytettä.
  5. Ripottele wienereiden pinnalle mantelirouhetta ja raesokeria.
  6. Paista wienerit 220 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
kpl
g
7.2 kg
345 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
345 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
345 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.