Rahka tuo leipään haluttua happamuutta, mutta ennen kaikkea herkullisuutta ja mukavan rakenteen, joka pitää leivän myös pitkään tuoreen oloisena.
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä
Rahka tuo leipään haluttua happamuutta, mutta ennen kaikkea herkullisuutta ja mukavan rakenteen, joka pitää leivän myös pitkään tuoreen oloisena.
taikina | |
---|---|
1.600 kg | Lempeä kaurakonsentraatti ,Helsingin Mylly |
2.800 kg | vettä |
2.700 kg | vehnäjauhoja |
0.240 kg | gluteeni |
0.050 kg | hiivaa |
1.000 kg | |
0.090 kg | suolaa |
0.900 kg | vettä |
9.380 kg (20 kpl à 0.469 kg) | |
9.380 kg (20 kpl à 0.469 kg) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.