Rahka-kiekko

Rahka-kiekko
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Rahka-kiekko

Rahka-kiekko

Tästä löydät helpon rahkatäytteen kolmesta komponentista valmistettuna.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset14 kpl

Pullataikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.150 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.500 kg
2.700 kg
vehnäjauhoja
5.050 kg (14 kpl à 0.361 kg)

Täyte

1.400 kg
0.700 kg
0.840 kg
2.940 kg (14 kpl à 0.210 kg)

Koristeluun

0.700 kg
stroisselia
0.700 kg (14 kpl à 0.050 kg)
8.690 kg (14 kpl à 0.621 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 min.
  2. Paloittele taikina 350g:n paloiksi.
  3. Muotoile palat säikeiksi ja muotoile spiraalin mallisiksi.
  4. Nostata kiekot.
  5. Sekoita täytteen ainekset sekaisin.
  6. Voitele nousseet kiekot kananmunalla ja pursota pintaan täytettä spiraaliksi.
  7. Ripottele pinnalle stroisselia.
  8. Paista kiekot 200 °C:ssa n. 16 min.
kpl
g
6.4 kg
282 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
282 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
282 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.