Rahka-mangowiener

Rahka-mangowiener
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Rahka-mangowiener

Rahka-mangowiener

Ainekset104 kpl

Wienertaikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.030 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.050 kg
2.200 kg
vehnäjauhoja
1.200 kg
5.245 kg (104 kpl à 0.050 kg)

Rahkatäyte

0.800 kg
0.150 kg
sokeria
0.150 kg
kananmunaa
0.004 kg
vaniljasokeria
0.100 kg
0.120 kg
1.324 kg (104 kpl à 0.013 kg)

Täyte

1.560 kg
1.560 kg (104 kpl à 0.015 kg)

Pinnalle

0.104 kg
mantelilastuja
0.104 kg (104 kpl à 0.001 kg)
8.233 kg (104 kpl à 0.079 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä.
  2. Kauli levännyt taikina 9 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 24 cm:n pituisiksi nauhoiksi. Taita nauhat rinkelin muotoon, leikkauspinta sivulle. Laita palat VOILLA LEIVOTTU kapseleihin. Nostata wienerit.
  3. Valmista rahkatäyte sekoittamalla rahkan joukkoon sokeri, munat, vaniljasokeri ja sulatettu voi. Sekoita lopuksi joukkoon sulatettu voi.
  4. Voitele nousseet wienerit. Pursota rahkatäyte ja mango-appelsiini-limetäyte wienereiden pinnalle. Ripottele pinnalle mantelilastuja. Paista wienerit 220 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
kpl
g
8.0 kg
300 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
300 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
300 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.