Rahka-omena-korvapuustipulla

Rahka-omena-korvapuustipulla

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
209 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Paina sulaneihin korvapuustien kylkipuolelle syvennys.

  • Voitele ja täytä omenatäytteellä ja rahkalla.

  • Nostata ja paista 200°C n. 20 min.

Koristeluun
  • Ripottele päälle kanelia ja tomusokeria.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!