Rahka-omenatorttu

Rahka-omenatorttu
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Rahka-omenatorttu

Rahka-omenatorttu

Ainekset12 annosta

0.500 kg

Täyte

0.500 kg
0.200 kg
0.089 kg
kananmunia
0.130 kg
sokeria
0.025 kg
sitruunamehua
0.002 kg
vaniljasokeria

Päälle

0.500 kg
0.004 kg
kanelia
0.047 kg
sokeria

Ohje

  1. Painele sulanut murotaikina irtopohjaisen vuoan (halkaisija 24 cm) pohjalle ja reunoille.
  2. Sekoita täytteen ainekset keskenään ja kaada vuokaan.
  3. Sekoita sulatetut, valutetut omenakuutiot, sokeri ja kaneli. Levitä seos pinnalle.
  4. Paista kiertoilmauunissa 150 asteessa noin tunti. Irrota kakku vuoasta jäähtyneenä.
kpl
g
1.5 kg
213 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
213 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
213 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.