Rahka-pannacotta

Rahka-pannacotta
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Rahka-pannacotta

Rahka-pannacotta

Ainekset10 annosta

0.008 kg
liivatelehteä
0.150 kg
0.150 kg
0.085 kg
sokeria
0.013 kg
vanilliinisokeria
0.400 kg

Pinnalle

0.200 kg
vadelmasosetta
0.040 kg
sokeria

Ohje

  1. Laita liivatteet likomaan kylmään veteen n. 10 minuutiksi. Kiehauta kattilassa kerma, maitojuoma ja sokerit. Ota kattila pois liedeltä ja sekoita joukkoon puristetut liivatelehdet. Jäähdytä hetki.
  2. Lisää joukkoon rahka varovasti sekoittaen. Annostele tarjoiluastioihin ja jäähdytä kylmässä n. 2 tuntia.
  3. Sekoita pinnalle tuleva vadelmasose ja sokeri. Lusikoi seosta hyytyneiden pannacottien päälle
kpl
g
1.0 kg
144 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
144 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
144 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.