Rahka-puolukkapulla

Rahka-puolukkapulla
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Rahka-puolukkapulla

Rahka-puolukkapulla

Ainekset70 kpl

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.400 kg
2.600 kg
vehnäjauhoja
4.925 kg (70 kpl à 0.070 kg)

Täyte

1.400 kg
1.400 kg (70 kpl à 0.020 kg)

Voiteluun

0.070 kg
kananmunaa
0.070 kg (70 kpl à 0.001 kg)

Pinnalle

1.050 kg
0.105 kg
raesokeria
1.155 kg (70 kpl à 0.017 kg)
7.550 kg (70 kpl à 0.108 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi.
  2. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi, 25 cm:n levyiseksi matoksi.
  3. Levitä rahka-jogurttitäyte nauhan toiseen reunaan, puoleen väliin, tasaiseksi kerrokseksi.
  4. Taita taikina täytteen päälle. Leikkaa nauha 90 g:n paloiksi. Kierrä palat puoli kierrosta ja aseta pellille.
  5. Nostata pullat. Voitele pullat munalla ja pursota pinnalle kaksi pistettä puolukkatäytettä. Ripottele pullien keskelle raesokeria.
  6. Paista pullat 210 asteisessa uunissa noin 9 minuuttia.
kpl
g
7.6 kg
259 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
259 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
45 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
259 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
45 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.