Rahkaboston

Rahkaboston
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Rahkaboston

Ainekset19 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.150 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.010 kg
kardemummaa
0.450 kg
2.500 kg
vehnäjauhoja
4.835 kg (19 kpl à 0.254 kg)

Täyte

1.045 kg
1.045 kg (19 kpl à 0.055 kg)

Rahkatäyte

1.100 kg
0.270 kg
sokeria
0.220 kg
kananmunia
0.110 kg
0.220 kg
1.920 kg (19 kpl à 0.101 kg)

Pinnalle

0.665 kg
0.665 kg (19 kpl à 0.035 kg)
8.465 kg (19 kpl à 0.446 kg)

Ohje

  1. Valmista pullataikina. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
  2. Valmista rahkatäyte: Sekoita täytteen aineet tasaiseksi.
  3. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikka matto 25 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Levitä ananas-greippitäyte nauhojen pinnalle. Rullaa nauhat ja leikkaa 50 g:n painoisiksi paloiksi. Aseta palat pantoihin leikkauspinta ylöspäin 6 kpl/panta..
  4. Nostata, voitele ja pursota pinnalle rahkatäytettä ja rengas ananas-greippitäytettä.. Paista 190 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
kpl
g
8.5 kg
261 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
261 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
261 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.