Rahkakauravuoka

Rahkakauravuoka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Rahkakauravuoka

Rahkakauravuoka

Ainekset10 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.500 kg
0.045 kg
hienoa merisuolaa
0.150 kg
hiivaa
0.080 kg
0.400 kg
kauralitisteitä
1.700 kg
vehnäjauhoja
3.875 kg (10 kpl à 0.388 kg)

Pinnalle

0.200 kg
kaurahiutaleita
0.200 kg (10 kpl à 0.020 kg)
4.075 kg (10 kpl à 0.408 kg)

Ohje

  1. Valmista taikina. Anna taikinan levätä 20 minuuttia
  2. Paloittele levännyt taikina 400 g:n paloiksi. Riivaa palat pyöreiksi. Anna palojen levätä 5 min.
  3. Muotoile palat pitkulaisiksi leiviksi. Pyöräytä palat kaurahiutaleissa (kostuta palat tarvittaessa vedellä) ja aseta voideltuihin vuokiin.
  4. Nostata leivät.
  5. Paista 240 asteisessa uunissa, alenevassa lämmössä, noin 20 min.
  6. Paiston alussa höyrytys.
kpl
g
4.0 kg
234 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
234 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
234 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.