Rahkakranssi

Rahkakranssi
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Rahkakranssi

Rahkakranssi

Ainekset15 kpl

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.500 kg
2.700 kg
vehnäjauhoja
5.140 kg (15 kpl à 0.343 kg)

Täyte

1.650 kg
1.650 kg (15 kpl à 0.110 kg)

Stroisseli

0.060 kg
0.060 kg
sokeria
0.180 kg
vehnäjauhoja
0.300 kg (15 kpl à 0.020 kg)
7.090 kg (15 kpl à 0.473 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia
  2. Kauli taikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 20 cm:n levyisiksi nauhoiksi.
  3. Levitä rahka-jogurttitäytettä nauhoille tasainen kerros. Rullaa nauhat.
  4. Leikkaa rullat 450 g:n painoisiksi paloiksi. Leikkaa saksilla kuvio palojen pintaan. Aseta palat pellille kranssin muotoon. Nostata kranssit.
  5. Voitele kranssit kananmunalla ja ripottele pinnalle voista, sokerista ja jauhoista valmistettua stroisselia.
  6. Paista kranssit 190 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
kpl
g
6,750.0 kg
287 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
287 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
45 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
287 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
45 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.