Rahkaleipä

Rahkaleipä
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Food Solutions

Rahkaleipä

Ainekset9 kpl

1.000 kg
vettä
0.300 kg
0.035 kg
suolaa
0.070 kg
hiivaa
0.040 kg
0.150 kg
ruisjauhoja
1.700 kg
vehnäjauhoja
3.295 kg (9 kpl à 0.366 kg)
3.295 kg (9 kpl à 0.366 kg)

Ohje

  1. Valmista taikina. Anna taikinan levätä 20 minuuttia
  2. Valmista haluamasi mallisia leipiä.
  3. Nostata leivät. Paista 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Paiston alussa höyrytys
kpl
g
3.3 kg
221 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
221 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
221 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
1,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›