Siirry sisältöön
Rahkaleipä

Rahkaleipä

Rahkaleipä

Ainekset


Ohje

  1. Valmista taikina. Anna taikinan levätä 20 minuuttia
  2. Valmista haluamasi mallisia leipiä.
  3. Nostata leivät. Paista 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Paiston alussa höyrytys

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 808 kcal
Proteiini 28,3 g
Hiilihydraatti 150,9 g
Rasva 6,9 g
Tyydyttynyt rasva 2,5 g
Ravintokuitu 9,5 g
Suola 4 g
Kalsium 51,5 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 221 kcal
Proteiini 7,7 g
Hiilihydraatti 41,2 g
Rasva 1,9 g
Tyydyttynyt rasva 0,7 g
Ravintokuitu 2,6 g
Suola 1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search