Rahkaleivos

Rahkaleivos
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Rahkaleivos

Ainekset55 kpl

Murotaikina

0.480 kg
0.360 kg
sokeria
0.120 kg
kananmunia
0.008 kg
leivinjauhetta
0.720 kg
vehnäjauhoja
1.688 kg (55 kpl à 0.031 kg)

Täyte

0.550 kg
0.550 kg (55 kpl à 0.010 kg)

Rahkatäyte

1.000 kg
0.300 kg
sokeria
0.042 kg
liivatelehteä
0.100 kg
vettä
0.500 kg
1.942 kg (55 kpl à 0.035 kg)

Pinnalle

1.100 kg
persikkaa
0.550 kg
1.650 kg (55 kpl à 0.030 kg)
5.830 kg (55 kpl à 0.106 kg)

Ohje

  1. Valmista murotaikina: Vaahdota sokeri ja voi. Sekoita joukkoon kananmunat yksitellen. Sekoita lopuksi joukkoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe. Anna taikinan tekeytyä kylmiössä seuraavaan päivään.
  2. Valmista murotaikinasta Ø 8 cm:n murotaikinakuppeja. Pursota ananas-greippitäytteestä rengas murotaikinakuppien pohjalle.
  3. Valmista rahkatäyte: Sekoita rahkan joukkoon sokeri ja kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon kermavaahto.
  4. Pursota rahkatäytteestä keko murotaikinakuppeihin. Anna leivosten hyytyä kylmiössä kaksi tuntia
  5. Koristele leivokset persikkaviipaleilla ja ruiskuta pintaan kirkaskyymahyytelö. Leivokset kannatta jäähdyttää pakkasvarastossa ennen hyytelöimistä.
kpl
g
5.8 kg
243 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
243 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
243 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.