
Ainekset
Taikina
- 1,000 kg vettä
- 0,100 kg Valio rasvatonta maitojauhetta
- 0,025 kg suolaa
- 0,400 kg sokeria
- 0,200 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
- 0,015 kg kardemummaa
- 0,500 kg Valio voita
- 2,700 kg vehnäjauhoja
Rahkatäyte
- 2,800 kg Valio maitorahkaa laktoositon
- 0,560 kg sokeria
- 0,085 kg Valio vaniljakreemijauhetta
- 0,280 kg Valio voita sulatettuna
- 0,020 kg sitruunapastaa
Taikina
- 1,000 kg vettä
- 0,100 kg Valio rasvatonta maitojauhetta
- 0,025 kg suolaa
- 0,400 kg sokeria
- 0,200 kg hiivaa
- 0,200 kg kananmunia
- 0,015 kg kardemummaa
- 0,500 kg Valio voita
- 2,700 kg vehnäjauhoja
Rahkatäyte
- 2,800 kg Valio maitorahkaa laktoositon
- 0,560 kg sokeria
- 0,085 kg Valio vaniljakreemijauhetta
- 0,280 kg Valio voita sulatettuna
- 0,020 kg sitruunapastaa
Jaa resepti
Ohje
- Sekoita pullataikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia
- Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Ota matosta Ø 22 cm:n pohjia. Voitele pohjan reunat kananmunalla. Tee pullataikinasta säikeita ja letitä kolmella. Tee leteistä reunat pohjiin.
- Nostata pohjat
- Valmista rakatäyte: Sekoita rahkan joukkoon täytteen muut aineet
- Voitele nousseiden pohjien reunat ja levitä rahkatäyte pohjien päälle tasaiseksi kerrokseksi. Paista piirakat 200 asteisessa uunissa noin 17 min
Jaa resepti
Kokeile annoslaskuriamme
Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.
Ravintosisältö annoksessa
Energia
0 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatti
0 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0 g
Kalsium
0 mg
D-vitamiini
0 µg
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
0 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatti
0 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Herkullinen rahkapiirakka pullataikinapohjalla ja runsaalla täytteellä on takuuvarma valinta pääsiäisen jälkiruokapöytään.