Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Rahkapiirakka
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Rahkapiirakka
Rahkapiirakka
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
32 annosta
Pohja
1.000 kg
Valio 1/2 GN -murotaikinaa
Täyte
0.400 kg
Valio kuohukermaa laktoositon
1.000 kg
Valio maitorahkaa
0.225 kg
sokeria
0.090 kg
rusinoita
0.100 kg
sitruunamehua
0.222 kg
kananmunia
Ohje
Nosta levyt sulamaan leivinpaperin päälle GN 1/1 -pellille. Painele sauma kiinni sulaneena. Vaahdota kerma. Sekoita täytteen ainekset ja levitä pohjalle. Paista kiertoilmauunissa 175 asteessa n. 25 min. Jäähdytä hyvin.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
2.9 kg
Laktoositon
259
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio kuohukerma 1 l laktoositon
Valio maitorahka 5 kg laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
259 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
259 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›