Rahkapiirakka

Valio Food Solutions

Rahkapiirakka

Ainekset32 annosta

Pohja

1.000 kg

Täyte

0.400 kg
1.000 kg
0.225 kg
sokeria
0.090 kg
rusinoita
0.100 kg
sitruunamehua
0.222 kg
kananmunia

Ohje

  1. Nosta levyt sulamaan leivinpaperin päälle GN 1/1 -pellille. Painele sauma kiinni sulaneena. Vaahdota kerma. Sekoita täytteen ainekset ja levitä pohjalle. Paista kiertoilmauunissa 175 asteessa n. 25 min. Jäähdytä hyvin.
kpl
g
2.9 kg
259 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
259 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
15 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
259 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
15 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.