Rahkapiirakka

Rahkapiirakka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Food Solutions

Rahkapiirakka

Rahkapiirakka

Ainekset32 annosta

Pohja

1.000 kg
Valio 1/2 GN -murotaikinaa

Täyte

0.400 kg
1.000 kg
0.225 kg
sokeria
0.090 kg
rusinoita
0.100 kg
sitruunamehua
0.222 kg
kananmunia

Ohje

  1. Nosta levyt sulamaan leivinpaperin päälle GN 1/1 -pellille. Painele sauma kiinni sulaneena. Vaahdota kerma. Sekoita täytteen ainekset ja levitä pohjalle. Paista kiertoilmauunissa 175 asteessa n. 25 min. Jäähdytä hyvin.
kpl
g
2.9 kg
259 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
259 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
259 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›