Rahkapiirakka

Rahkapiirakka
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Rahkapiirakka

Rahkapiirakka

Ainekset12 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.500 kg
2.700 kg
vehnäjauhoja
5.140 kg (12 kpl à 0.428 kg)

Rahkatäyte

2.800 kg
0.560 kg
sokeria
0.085 kg
0.280 kg
0.020 kg
sitruunapastaa
3.745 kg (12 kpl à 0.312 kg)
8.885 kg (12 kpl à 0.740 kg)

Ohje

  1. Sekoita pullataikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia
  2. Kauli taikina 2,5 mm:n vahvuiseksi matoksi. Ota matosta Ø 22 cm:n pohjia. Voitele pohjan reunat kananmunalla. Tee pullataikinasta säikeita ja letitä kolmella. Tee leteistä reunat pohjiin.
  3. Nostata pohjat
  4. Valmista rakatäyte: Sekoita rahkan joukkoon täytteen muut aineet
  5. Voitele nousseiden pohjien reunat ja levitä rahkatäyte pohjien päälle tasaiseksi kerrokseksi. Paista piirakat 200 asteisessa uunissa noin 17 min
kpl
g
8.9 kg
252 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
252 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
252 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.