Rahkapitko

Rahkapitko
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Rahkapitko

Ainekset20 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.030 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.010 kg
kardemummaa
0.100 kg
2.200 kg
vehnäjauhoja
1.000 kg
5.090 kg (20 kpl à 0.255 kg)

Täyte

1.200 kg
1.200 kg (20 kpl à 0.060 kg)

Pinnalle

1.400 kg
1.400 kg (20 kpl à 0.070 kg)

Voiteluun

0.060 kg
kananmunia
0.060 kg (20 kpl à 0.003 kg)

Pinnalle

0.130 kg
mantelirouhetta
0.260 kg
raesokeria
0.390 kg (20 kpl à 0.020 kg)
8.140 kg (20 kpl à 0.407 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x3.. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
  2. Kauli wienertaikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa levy 15 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Leikkaa kamparissalla kaksi kuvioraitaa nauhoihin.
  3. Pursota appelsiini-omenatäyteraidat kuvioiden päälle. Taita nauhat kolmeen osaan siten, että sauma tulee alas keskelle. Leikkaa nauhat 30 cm:n pituisiksi pitkoiksi. Nostata pitkot.
  4. Voitele pitkot kananmunalla ja pursota keskelle rahka-jogurttitäyttettä. Ripottele pinnalle mantelirouhetta ja raesokeria.
  5. Paista pitkot 210 asteisessa uunissa noin 18 minuuttia.
kpl
g
8.1 kg
311 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
311 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
311 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.