Rahkapulla

Rahkapulla
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Rahkapulla

Ainekset66 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.030 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.010 kg
kardemummaa
0.500 kg
2.700 kg
vehnäjauhoja
5.140 kg (66 kpl à 0.078 kg)

Täyte

0.860 kg
0.860 kg (66 kpl à 0.013 kg)

Rahkatäyte

0.800 kg
0.120 kg
sokeria
0.160 kg
kananmunia
0.060 kg
0.080 kg
1.220 kg (66 kpl à 0.018 kg)

Pinnalle

0.132 kg
raesokeria
0.132 kg (66 kpl à 0.002 kg)
7.352 kg (66 kpl à 0.111 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikinan aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
  2. Valmista rahkatäyte sekoittamalla täytteen muut aineet rahkan joukkoon.
  3. Kauli pullataikina 3 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 12 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Pursota aprikoositäytettä kaksi raitaa nauhoille 2,5 cm reunasta. Taita nauhat kolmeen osaan siten, että sauma jää alas keskelle. Leikkaa nauhat 9 cm:n pituisiksi pulliksi
  4. Nostata pullat. Voitele nousseet pullat kananmunalla ja pursota keskelle raita rahkatäytettä. Ripottele pinnalle raesokeria. Paista pullat 210 asteisessa uunissa noin 10 minuuttia
kpl
g
7.3 kg
282 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
282 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
45 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
282 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
45 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.