Rahkapullat

Rahkapullat
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Rahkapullat

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset85 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.150 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.500 kg
2.700 kg
vehnäjauhoja
5.065 kg (85 kpl à 0.060 kg)

Täyte

2.550 kg
2.550 kg (85 kpl à 0.030 kg)
7.615 kg (85 kpl à 0.090 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikina aineet ja vaivaa taikinaksi.
  2. Leivo taikinasta 60 g:n pyöreitä pullia. Nostata pullat.
  3. Kauli taikina-aihiot ohuiksi kiekoiksi ja rypytä reunat.
  4. (Voit myös painaa nousseet pullat punnuksella piirakoiksi.)
  5. Voitele reunat kananmunalla ja täytä rahkakreemillä.
  6. Paista piirakat 200 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
kpl
g
7.7 kg
277 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
277 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
45 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
277 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
45 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.