Rahkapullat

Rahkapullat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Rahkapullat

Ainekset30 kpl

1.950 kg
0.600 kg

Voiteluun

0.050 kg
kananmunia

Ohje

  1. Sulata pullat mielellään yön yli kylmiössä pellille levitettyinä ja muovilla peitettyinä. Kohota pullia vielä huoneenlämmössä n. 30 min. Paina kohonneisiin pulliin keskelle esim. juomalasin pohjalla syvennys ja voitele pullat kananmunalla. Annostele rahka pullien syvennyksiin. Paista 170 asteessa n. 12 - 15 min.
kpl
g
1.6 kg
266 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
266 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
266 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.