Siirry sisältöön
Rahkapullat pakasteaihioista

Rahkapullat pakasteaihioista

Rahkapullat pakasteaihioista

Ainekset

Voiteluun

  • 0,050 kg kananmunia

Ohje

  1. Sulata pullat mielellään yön yli kylmiössä pellille levitettyinä ja muovilla peitettyinä. Kohota pullia vielä huoneenlämmössä n. 30 min. Paina kohonneisiin pulliin keskelle esim. juomalasin pohjalla syvennys ja voitele pullat kananmunalla. Annostele rahka pullien syvennyksiin. Paista 170 asteessa n. 12 - 15 min.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 230 kcal
Proteiini 7,5 g
Hiilihydraatti 35,5 g
Rasva 5,8 g
Tyydyttynyt rasva 2,8 g
Ravintokuitu 2,2 g
Suola 0,3 g
Kalsium 0,8 mg
D-vitamiini 0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 435 kcal
Proteiini 14,2 g
Hiilihydraatti 67 g
Rasva 11 g
Tyydyttynyt rasva 5,3 g
Ravintokuitu 4,2 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search