Rahkatorttu

Rahkatorttu
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Rahkatorttu

Ainekset4 kpl

Pohja

0.860 kg
0.860 kg (4 kpl à 0.215 kg)

Täyte

0.600 kg
0.600 kg (4 kpl à 0.150 kg)

Rahkatäyte

1.500 kg
0.450 kg
sokeria
0.015 kg
sitruunapastaa
0.065 kg
liivatelehtiä
0.100 kg
vettä
0.750 kg
2.880 kg (4 kpl à 0.720 kg)
4.340 kg (4 kpl à 1.085 kg)

Ohje

  1. Sulata vetopohjat. Leikkaa pohjat kahteen osaan
  2. Levitä aprikoositäyte pohjille tasaiseksi kerrokseksi
  3. Valmista rahkatäyte: Sekoita rahkan joukkoon sokeri ja sitruunapasta. Sekoita joukkoon kylmässä vedessä liotetut ja kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon kermavaahto
  4. Levita rahkatäyte pohjille paksu kerros. Jätä alareunaan noin 5 cm tyhjää. Anna pohjien hyytyä kylmiössä noin 10 minuuttia. Rullaa pohjat tortuiksi. Anna hyytyä kylmiössä 2 tuntia. Leikkaa tortut kahteen osaan.
kpl
g
4.3 kg
235 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
235 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
235 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.