Siirry sisältöön
Rahkavuoka

Rahkavuoka

Rahkavuoka

Ainekset

Murotaikina

  • 1,000 kg
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen
  • 1,000 kg sokeria
  • 1,000 kg kananmunia
  • 0,025 kg leivinjauhetta
  • 1,000 kg vehnäjauhoja

Täyte

Pinnalle

  • 0,320 kg stroisselia

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita lopuksi joukkoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu levinjauhe. Pursota massa suorakaiteen muotoisiin Al-foliovuokiin
  2. Valmista rahkatäyte: Sekoita rahkan joukkoon sokeri, munat, sitruunapasta ja vaniljakreemijauhe. Sekoita lopuksi joukkoon sulatettu voi
  3. Pursota rahkatäytettä kaksi raitaa massan pinnalle. Ripottele pinnalle stroisselia.
  4. Paista vuoat190 asteisessa uunissa noin 30 min.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 1289 kcal
Proteiini 25,5 g
Hiilihydraatti 136,3 g
Rasva 70,6 g
Tyydyttynyt rasva 39,2 g
Ravintokuitu 2,4 g
Suola 2,1 g
Kalsium 227,9 mg
D-vitamiini 2,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 314 kcal
Proteiini 6,2 g
Hiilihydraatti 33,2 g
Rasva 17,2 g
Tyydyttynyt rasva 9,6 g
Ravintokuitu 0,6 g
Suola 0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search