Rahkavuoka

Valio Food Solutions

Rahkavuoka

Ainekset16 kpl

Murotaikina

1.000 kg
1.000 kg
sokeria
1.000 kg
kananmunia
0.025 kg
leivinjauhetta
1.000 kg
vehnäjauhoja
4.025 kg (16 kpl á 0.252 kg)

Täyte

1.300 kg
0.200 kg
sokeria
0.250 kg
kananmunia
0.200 kg
0.015 kg
sitruunapastaa
0.250 kg
2.215 kg (16 kpl á 0.138 kg)

Pinnalle

0.320 kg
stroisselia
0.320 kg (16 kpl á 0.020 kg)
6.560 kg (16 kpl á 0.410 kg)

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen koko ajan sekoittaen. Sekoita lopuksi joukkoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu levinjauhe. Pursota massa suorakaiteen muotoisiin Al-foliovuokiin
  2. Valmista rahkatäyte: Sekoita rahkan joukkoon sokeri, munat, sitruunapasta ja vaniljakreemijauhe. Sekoita lopuksi joukkoon sulatettu voi
  3. Pursota rahkatäytettä kaksi raitaa massan pinnalle. Ripottele pinnalle stroisselia.
  4. Paista vuoat190 asteisessa uunissa noin 30 min.
kpl
g
7.8 kg
340 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
340 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
67 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
340 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
19 g
Tyydyttynyt rasva
10 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
67 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.