Rahkawiener

Valio Food Solutions

Rahkawiener

Ainekset60 kpl

Wienertaikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.030 kg
suolaa
0.150 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.020 kg
kardemummaa
0.050 kg
2.200 kg
vehnäjauhoja
0.800 kg
4.850 kg (60 kpl à 0.081 kg)

Rahkatäyte

1.200 kg
0.240 kg
sokeria
0.240 kg
kananmunia
0.035 kg
0.120 kg
0.009 kg
sitruunapastaa
1.844 kg (60 kpl à 0.031 kg)

Pinnalle

0.900 kg
0.420 kg
pomadaa
1.320 kg (60 kpl à 0.022 kg)
8.014 kg (60 kpl à 0.134 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Älä vaivaa. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä noin tunti muovilla peitettynä
  2. Valmista rahkatäyte sekoittamalla rahkan joukkoon täytteen muut aineet
  3. Kauli wienertaikina 4 mm:n vahvuiseksi. Leikkaa 9 x 9 cm:n paloiksi. Nostata palat
  4. Voitele nousseet palat kananmunalla ja pursota rahkatäyte renkaaksi palojen päälle. Pursota keskelle sekahedelmätäytettä.
  5. Paista wienerit 220 asteisessa uunissa noin 13 minuuttia. Koristele wienerit keltaiseksi värjätyllä pomadalla
kpl
g
8.0 kg
279 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
279 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
28 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
279 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
28 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.