Raikas Raejuusto-papusalaatti

Raikas Raejuusto-papusalaatti
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Raikas Raejuusto-papusalaatti

Raikas Raejuusto-papusalaatti

Täyttävä salaatti lounaan salaattipöytään, vitriiniin, noutopöytään tai cateringiin.

Tehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

0.300 kg
papusekoitusta
0.300 kg
ilmakuivattua kinkkua
0.340 kg
erilaisia salaatteja , esim. jääsalaattia, rucolaa, viinisuolaheinää
0.242 kg
kirsikkatomaatteja
0.200 kg
grillattuja, marinoituja latva-artisokan sydämiä
0.200 kg
kivettömiä oliiveja
0.200 kg
0.040 kg
paahdettuja mantelilastuja

Kapriskastike

0.200 kg
rypsi- tai oliiviöljyä
0.050 kg
kapriksia
0.008 kg
sokeria
0.020 kg
limemehua
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Huuhtele ja valuta pavut.
  2. Paahda ilmakuivatut kinkut kuivalla pannulla rapeiksi. Jäähdytä.
  3. Huuhtele ja kuivaa salaatit. Asettele laakealle vadille. Halkaise tomaatit,valuta ja paloittele artisokat ja oliivit. Lisää joukkoon papumix.
  4. Laita ilmakuivattu kinkku siivuina ilmavasti salaattipedille. Ripoittele valutettu raejuusto.
  5. Paahda mantelilastut puhtaalla, kuivalla pannulla keskilämmöllä. Lisää viimeisenä salaatin pinnalle.
  6. Tarjoa salaattia vaalean leivän kanssa.
  7. Kastike

  8. Hienonna kapriksia veitsellä. Sekoita kastikkeen aineet keskenään. Tarjoa salaatin kanssa eri kulhosta.
kpl
g
2.0 kg
195 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
195 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,9 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
195 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.