Puolalainen barszcz-keitto kananmunineen valmistetaan yleensä punajuurista, mutta kokeile siihen nyt muita maan antimia: raita-, kelta- tai valkojuurta.
Aimo yhteistyöresepti
Puolalainen barszcz-keitto kananmunineen valmistetaan yleensä punajuurista, mutta kokeile siihen nyt muita maan antimia: raita-, kelta- tai valkojuurta.
1.000 kg | kiinteitä perunoita , esim. Nicola |
0.750 kg | valkojuurta, raitajuurta ja keltajuurta |
0.015 kg | valkosipulia |
0.000 kg | öljyä , kuullottamiseen |
2.000 kg | kasvislientä , tai kanalientä |
0.200 kg | |
0.100 kg | sitruunamehua |
0.007 kg | suolaa |
0.002 kg | mustapippuria myllystä |
Lisäksi | |
---|---|
0.534 kg | keitettyjä kananmunia |
0.050 kg | tuoretta tilliä ja punajuurenversoja |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.