Kotikeittiö
Ammattilaiset
Hae
Hae
Räjäytetty mansikkakakku
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiöstä
Räjäytetty mansikkakakku
Räjäytetty mansikkakakku
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä
Ammattikeittiö
Ainekset
20 annosta
0.430 kg
Valio vaaleaa vetopohjaa laktoositon
0.100 kg
Valio Eila® maitojuomaa
0.500 kg
Valio maitorahkaa laktoositon
0.500 kg
Valio vispikermaa laktoositon
0.300 kg
Valio mansikkahilloa
0.300 kg
Valio mansikoita (Suomi)
0.000 kg
sitruunamelissaa
Ohje
Kostuta vetopohja ja leikkaa paloiksi.
Vatkaa rahka ja kerma vaahdoksi.
Kokoa kakku suoraan tarjoiluvadille.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
2.0 kg
Laktoositon
204
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
Valio vaalea vetopohja 430 g x 6 / 2,58 kg
Valio Eila® kevytmaitojuoma 1 l laktoositon
Valio maitorahka 5 kg laktoositon
Valio vispikerma 1 l UHT laktoositon
Valio mansikkahillo 6 kg
Valio mansikka (Suomi) 2,5 kg x 2 / 5 kg
Ravintosisältö annoksessa
Energia
204 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
204 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›