Räjäytetty mansikkakakku

Räjäytetty mansikkakakku
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Räjäytetty mansikkakakku

Räjäytetty mansikkakakku

Ohje

  1. Kostuta vetopohja ja leikkaa paloiksi.
  2. Vatkaa rahka ja kerma vaahdoksi.
  3. Kokoa kakku suoraan tarjoiluvadille.
kpl
g
2.0 kg
204 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
204 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
204 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›