Siirry sisältöön
Räjäytetty mansikkakakku

Räjäytetty mansikkakakku

Räjäytetty mansikkakakku

Ainekset


Ohje

  1. Kostuta vetopohja ja leikkaa paloiksi.
  2. Vatkaa rahka ja kerma vaahdoksi.
  3. Kokoa kakku suoraan tarjoiluvadille.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 216 kcal
Proteiini 5,3 g
Hiilihydraatti 23,8 g
Rasva 10,9 g
Tyydyttynyt rasva 5,9 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,2 g
Kalsium 21,5 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 204 kcal
Proteiini 5 g
Hiilihydraatti 22,4 g
Rasva 10,3 g
Tyydyttynyt rasva 5,5 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
NOTE! The following ingredients are not included in the nutritional content:
  • sitruunamelissaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search