Räjäytetty mansikkakakku

Valio Food Solutions

Räjäytetty mansikkakakku

Ohje

  1. Kostuta vetopohja ja leikkaa paloiksi.
  2. Vatkaa rahka ja kerma vaahdoksi.
  3. Kokoa kakku suoraan tarjoiluvadille.
kpl
g
2.0 kg
204 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
204 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
20 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
204 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
22 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
20 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.