Ranchmarinoitu possunkylki

Ranchmarinoitu possunkylki
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Ranchmarinoitu possunkylki

Ranchmarinoitu possunkylki

Ainekset10 annosta

Kylki

3.000 kg
possun kylkeä

Marinadi

1.000 kg
0.200 kg
karkeaa Dijon-sinappia
0.010 kg
paprikajauhetta
0.100 kg
limemehua
0.085 kg
lehtipersiljaa hienonnettuna

Glaseerauskastike

0.200 kg
0.100 kg
soijakastiketta
0.050 kg
valkoviinietikkaa
0.050 kg
hunajaa

Sitrusdippi

0.500 kg
0.050 kg
0.050 kg
limemehua
0.020 kg
raastettua limetinkuorta

Ohje

  1. Kylki

  2. Leikkaa kylki n. 3 cm viipaleiksi. Tee nahkaan viiltoja.
  3. Marinadi

  4. Yhdistä aineet ja kaada kylkipalojen päälle. Anna marinoitua seuraavaan päivään.
  5. Glaseerauskastike

  6. Mittaa aineet kattilaan ja keitä kovalla lämmöllä 5 min. Jäähdytä.
  7. Kypsennys

  8. Valuta ylimääräinen marinadi pois lihapaloista.
  9. Laita gn-vuokaan ja kypsenna kannella tai foliolla peitettynä 150°C n. 4 tuntia tai kunnes kypsä.
  10. Valele lihat glaseerauskastikkeella ja jatka kypsennystä 220°C vielä 5 min.
  11. Sitrusdippi

  12. Yhdistä aineet ja vaahdota.
kpl
g
5.4 kg
195 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
195 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
195 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.