Ranskalainen briossi

Ranskalainen briossi
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Ranskalainen briossi

Ranskalainen briossi

Ainekset73 kpl

0.440 kg
0.120 kg
hiivaa
2.000 kg
vehnäjauhoja
0.050 kg
suolaa
0.280 kg
sokeria
0.500 kg
kananmunia
1.000 kg
4.390 kg (73 kpl à 0.060 kg)
4.390 kg (73 kpl à 0.060 kg)

Ohje

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen maitoon tai vesi-maitojauheseokseet (maitojauhetta 40 g ja vettä 400 g). Sekoita joukkoon jauhot, suola ja sokeri. Sekoita joukkoon kananmunat yksitellen koko ajan sekoittaen. Kun taikina on sileää ja tasaista, lisää 18 asteinen voi taikinaan. Sekoita kunnes taikina on sileää ja tasaista. Anna taikinan levätä huoneenlämpötilassa muovilla peitettyna 1 tunti
  2. Vaivaa taikina tasaiseksi ja anna levätä 1 tunti. Vaivaa taikina jälleen tasaiseksi ja anna vielä levätä 1 tunti
  3. Leivo taikinasta 50 g:n pyöreitä pullia. Aseta pullat voilla voideltuihin vuokiin. Voitele briossit munankeltuaisella.
  4. Leivo lopusta taikinasta pieniä palloja ja paina pallot briossien päälle tiukasti. Voitele munankeltuaisella.
  5. Nostata briosseja 2 tuntia. Paista briossit 180 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia
kpl
g
4.4 kg
378 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
378 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
378 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
41 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.