Raparperi-appelsiinijogurtti

Valio Food Solutions

Raparperi-appelsiinijogurtti

Ainekset16 annosta

1.000 kg
0.500 kg
0.013 kg
hillottua inkivääriä raastettuna
0.002 kg
vaniljatankoa
0.255 kg
hillosokeria

Tarjoiluun

1.500 kg
0.100 kg
sokeria

Ohje

  1. Laita raparperit, appelsiinimehu, vaniljatanko halkaistuna ja hillottu inkivääri kattilaan. Hauduta kunnes raparperi on pehmennyt.
  2. Lisää hillosokeri ja anna kiehua vielä n. 5 min. Ota vaniljatanko pois ja anna makujen tasaantua kylmässä mielellään yön yli. Mausta ruokajogurtti sokerilla.
  3. Annostele kerroksittain jälkiruokamaljoihin jogurtin kanssa.
kpl
g
3.2 kg
113 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
113 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g
Kalsium
54 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
113 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g
Kalsium
54 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›