Raparperi-appelsiinijogurtti

Raparperi-appelsiinijogurtti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Raparperi-appelsiinijogurtti

Raparperi-appelsiinijogurtti

Ainekset32 annosta

0.800 kg
pakaste raparperipaloja
0.500 kg
0.013 kg
hillottua inkivääriä raastettuna
0.002 kg
vaniljatankoa
0.255 kg
hillosokeria

Tarjoiluun

1.500 kg
0.100 kg
sokeria

Ohje

  1. Laita raparperit, appelsiinimehu, vaniljatanko halkaistuna ja hillottu inkivääri kattilaan. Hauduta kunnes raparperi on pehmennyt.
  2. Lisää hillosokeri ja anna kiehua vielä n. 5 min. Ota vaniljatanko pois ja anna makujen tasaantua kylmässä mielellään yön yli. Mausta ruokajogurtti sokerilla.
  3. Annostele kerroksittain jälkiruokamaljoihin jogurtin kanssa.
kpl
g
3.2 kg
119 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
119 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
119 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.