Raparperi-juustohyve

Raparperi-juustohyve
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Raparperi-juustohyve

Raparperi-juustohyve

Ainekset26 annosta

2.000 kg
FS raparperipaloja
0.200 kg
0.400 kg
sokeria

Muruseos

0.300 kg
0.130 kg
sokeria
0.500 kg
kauraleseitä

Tarjoiluun

0.000 kg

Ohje

  1. Levitä raparperipalat ja juustokuutiot voideltuun GN 1/1-40 vuokaan. Ripottele pinnalle sokeri.
  2. Valmista muruseos sekoittamalla pehmeää voihin sokeri ja vehnäjauhot. Levitä muruseos raparperipalojen päälle.
  3. Paista kiertoilmauunissa 170 asteessa n. 30 min. Tarjoa hyve lämpimänä vaahdotetun Vanilja 9% kanssa.
kpl
g
3.4 kg
214 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
214 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
214 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.