Raparperi-juustohyve

Valio Food Solutions

Raparperi-juustohyve

Ainekset26 annosta

2.000 kg
0.200 kg
0.400 kg
sokeria

Muruseos

0.300 kg
0.130 kg
sokeria
0.500 kg
kauraleseitä

Tarjoiluun

0.000 kg

Ohje

  1. Levitä raparperipalat ja juustokuutiot voideltuun GN 1/1-40 vuokaan. Ripottele pinnalle sokeri.
  2. Valmista muruseos sekoittamalla pehmeää voihin sokeri ja vehnäjauhot. Levitä muruseos raparperipalojen päälle.
  3. Paista kiertoilmauunissa 170 asteessa n. 30 min. Tarjoa hyve lämpimänä vaahdotetun Vanilja 9% kanssa.
kpl
g
3.4 kg
214 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
214 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,2 g
Kalsium
59 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
214 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,2 g
Kalsium
59 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.