Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Hae
Hae
Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Raparperi-juustohyve
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Raparperi-juustohyve
Raparperi-juustohyve
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
26 annosta
1.600 kg
pakaste raparperipaloja
0.200 kg
Valio Polar® juustokuutiota
0.400 kg
sokeria
Muruseos
0.300 kg
Valio voita
0.130 kg
sokeria
0.500 kg
kauraleseitä
Tarjoiluun
0.000 kg
Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9% laktoositon
Ohje
Levitä raparperipalat ja juustokuutiot voideltuun GN 1/1-40 vuokaan. Ripottele pinnalle sokeri.
Valmista muruseos sekoittamalla pehmeää voihin sokeri ja vehnäjauhot. Levitä muruseos raparperipalojen päälle.
Paista kiertoilmauunissa 170 asteessa n. 30 min. Tarjoa hyve lämpimänä vaahdotetun Vanilja 9% kanssa.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
3.4 kg
Vähälaktoosinen
Kasvis (lakto-ovo)
237
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Jaa
Valion tuotteet reseptissä
Valio Polar® e2,5 kg juustokuutio
Valio voi 500 g normaalisuolainen
Valio vaahtoutuva vaniljakastike 9 % 1 l UHT laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
237 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,2 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
237 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
4 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Yhteystiedot
Tule asiakkaaksi
Tilaa uutiskirje
Tukkupalvelut
Pikatukkujen aukioloajat
Reseptit ammattilaisille
Tuotteet ammattilaisille
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Copyright © Valio Oy