Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Raparperi-juustohyve
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Raparperi-juustohyve
Raparperi-juustohyve
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
26 annosta
2.000 kg
FS raparperipaloja
0.200 kg
Valio Polar® juustokuutiota
0.400 kg
sokeria
Muruseos
0.300 kg
Valio voita
0.130 kg
sokeria
0.500 kg
kauraleseitä
Tarjoiluun
0.000 kg
Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9% laktoositon
Ohje
Levitä raparperipalat ja juustokuutiot voideltuun GN 1/1-40 vuokaan. Ripottele pinnalle sokeri.
Valmista muruseos sekoittamalla pehmeää voihin sokeri ja vehnäjauhot. Levitä muruseos raparperipalojen päälle.
Paista kiertoilmauunissa 170 asteessa n. 30 min. Tarjoa hyve lämpimänä vaahdotetun Vanilja 9% kanssa.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
3.4 kg
Vähälaktoosinen
214
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
FS raparperipala 2,5 kg x 2 / 5 kg
Valio Polar® e2,5 kg juustokuutio
Valio voi 500 g normaalisuolainen
Valio vaahtoutuva vaniljakastike 9 % 1 l UHT laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
214 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,2 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
214 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›