Raparperi-kinuskirulla

Raparperi-kinuskirulla
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Raparperi-kinuskirulla

Raparperi-kinuskirulla

Ainekset30 annosta

Täyte

0.600 kg
raparperipaloja
0.190 kg
sokeria
0.300 kg
0.185 kg
valmista kinuskikastiketta
0.430 kg
0.150 kg

Pinnalle

0.300 kg
0.004 kg
sokeria
0.004 kg
vaniljasokeria
0.090 kg
valmista kinuskikastiketta

Ohje

  1. Valmista täyte höyryttämällä jäisiä raparperipaloja reikävuoassa n. 5 min. Jäähdytä ja mausta raparperit sokerilla.
  2. Vatkaa täytteen kerma kovaksi vaahdoksi ja sekoita joukkoon kinuskikastike. Kostuta vaalea vetopohja maidolla. Levitä pinnalle raparperi ja kerma-kinuskiseos. Kääri rullalle. Anna vetäytyä kylmässä pari tuntia.
  3. Vatkaa pinnalle tuleva kerma vaahdoksi ja mausta sokerilla. Levitä kermavaahto rullan pinnalle ja koristele kinuskikastikkeella.
kpl
g
2.4 kg
253 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
253 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
253 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.