Raparperi-kinuskirulla

Valio Food Solutions

Raparperi-kinuskirulla

Ainekset30 annosta

Täyte

0.750 kg
0.190 kg
sokeria
0.300 kg
0.185 kg
valmista kinuskikastiketta
0.430 kg
0.150 kg

Pinnalle

0.300 kg
0.004 kg
sokeria
0.004 kg
vaniljasokeria
0.090 kg
valmista kinuskikastiketta

Ohje

  1. Valmista täyte höyryttämällä jäisiä raparperipaloja reikävuoassa n. 5 min. Jäähdytä ja mausta raparperit sokerilla.
  2. Vatkaa täytteen kerma kovaksi vaahdoksi ja sekoita joukkoon kinuskikastike. Kostuta vaalea vetopohja maidolla. Levitä pinnalle raparperi ja kerma-kinuskiseos. Kääri rullalle. Anna vetäytyä kylmässä pari tuntia.
  3. Vatkaa pinnalle tuleva kerma vaahdoksi ja mausta sokerilla. Levitä kermavaahto rullan pinnalle ja koristele kinuskikastikkeella.
kpl
g
2.4 kg
239 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
239 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
30 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
239 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
30 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›