Siirry sisältöön
Raparperi-kinuskirulla

Raparperi-kinuskirulla

Raparperi-kinuskirulla

Ainekset

Täyte

Pinnalle


Ohje

  1. Valmista täyte höyryttämällä jäisiä raparperipaloja reikävuoassa n. 5 min. Jäähdytä ja mausta raparperit sokerilla.
  2. Vatkaa täytteen kerma kovaksi vaahdoksi ja sekoita joukkoon kinuskikastike. Kostuta vaalea vetopohja maidolla. Levitä pinnalle raparperi ja kerma-kinuskiseos. Kääri rullalle. Anna vetäytyä kylmässä pari tuntia.
  3. Vatkaa pinnalle tuleva kerma vaahdoksi ja mausta sokerilla. Levitä kermavaahto rullan pinnalle ja koristele kinuskikastikkeella.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 196 kcal
Proteiini 2 g
Hiilihydraatti 22,8 g
Rasva 10,5 g
Tyydyttynyt rasva 5,7 g
Ravintokuitu 0,7 g
Suola 0,1 g
Kalsium 41,3 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 245 kcal
Proteiini 2,5 g
Hiilihydraatti 28,5 g
Rasva 13,1 g
Tyydyttynyt rasva 7,1 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search