Raparperi-mansikkahilloke juhannuksen juustoille

Valio Food Solutions

Raparperi-mansikkahilloke juhannuksen juustoille

Ohje

  1. Kiehauta teräskattilassa vesi, fariinisokeri ja kardemumma. Lisää kattilaan raparperinpalat. Anna kiehua, kunnes raparperi pehmiää.
  2. Lisää mansikat. Jäähdytä.
kpl
g
0.6 kg
69 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
69 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g
Kalsium
0 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
69 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g
Kalsium
0 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.