Raparperi-mansikkahilloke juhannuksen juustoille

Raparperi-mansikkahilloke juhannuksen juustoille
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Raparperi-mansikkahilloke juhannuksen juustoille

Raparperi-mansikkahilloke juhannuksen juustoille

Juhannuksenakin nautitaan juustoista! Tässä kesäinen hilloke kesäsesonkien juustotarjoiluihin.

Tehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset10 annosta

Ohje

  1. Kiehauta teräskattilassa vesi, fariinisokeri ja kardemumma. Lisää kattilaan raparperinpalat. Anna kiehua, kunnes raparperi pehmiää.
  2. Lisää mansikat. Jäähdytä.
kpl
g
0.6 kg
69 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
69 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
69 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.