Raparperi-mansikkahilloke juhannuksen juustoille

Raparperi-mansikkahilloke juhannuksen juustoille
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Raparperi-mansikkahilloke juhannuksen juustoille

Raparperi-mansikkahilloke juhannuksen juustoille

Juhannuksenakin nautitaan juustoista! Tässä kesäinen hilloke kesäsesonkien juustotarjoiluihin.

Tehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset10 annosta

0.100 kg
0.050 kg
fariinisokeria
0.001 kg
kardemummaa
0.200 kg
raparperipaloja
0.250 kg

Lisäksi

0.000 kg
0.000 kg
0.000 kg
0.000 kg

Ohje

  1. Kiehauta teräskattilassa vesi, fariinisokeri ja kardemumma. Lisää kattilaan raparperinpalat. Anna kiehua, kunnes raparperi pehmiää.
  2. Lisää mansikat. Jäähdytä.
kpl
g
0.6 kg
72 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
72 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
72 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.