Raparperi-mansikkapiiras

Raparperi-mansikkapiiras
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Raparperi-mansikkapiiras

Raparperi-mansikkapiiras

Ainekset10 - 12 palaa

Pohja

0.500 kg

Täyte

0.200 kg
raparperipaloja
0.250 kg
0.015 kg
vettä
0.085 kg
sokeria
0.015 kg
vettä
0.011 kg
perunajauhoja
0.002 kg
kardemummaa
0.012 kg
vaniljasokeria

Marenki

0.060 kg
valkuaista
0.016 kg
tomusokeria

Ohje

  1. Sulata murotaikina ja painele se irtopohjavuokaan (Ø 27 cm) pohjalle ja reunoille ja paista kiertoilmauunissa 175 asteessa 15 minuuttia.
  2. Keitä raparperia, mansikoita ja sokeria vesitilkassa noin 10 minuuttia. Suurusta vesitilkkaan sekoitetulla perunajauhoilla ja mausta. Lisää täyte pohjalle.
  3. Vaahdota valkuaiset ja tomusokeri ja levitä pinnalle. Paista 200 asteessa noin 5 minuuttia, kunnes marenki on vaalean ruskeaa.
kpl
g
1.1 kg
252 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
252 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
252 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
34 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.