Raparperi-mansikkapulla

Raparperi-mansikkapulla
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Raparperi-mansikkapulla

Raparperi-mansikkapulla

Ainekset129 kpl

Taikina

3.600 kg
vehnäjauhoja
2.000 kg
1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.030 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.400 kg
kananmunia
0.020 kg
kardemummaa
7.750 kg (129 kpl à 0.060 kg)

Täyte

0.160 kg
0.485 kg
vettä
0.645 kg (129 kpl à 0.005 kg)

Pinnalle

1.420 kg
1.136 kg
raparperipaloja
2.556 kg (129 kpl à 0.020 kg)

Pinnalle

0.900 kg
0.900 kg (129 kpl à 0.007 kg)
11.851 kg (129 kpl à 0.092 kg)

Ohje

  1. Sekoita voi ja jauhot murumaiseksi seokseksi. Sekoita veden joukkoon maitojauhe, suola, sokeri ja hiiva. Lisää seos ja taikinan muut aineet voi-sokeriseokseen. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Anna taikinan levätä 20 minuuttia.
  2. Kauli pullataikina 4 mm:n vahvuiseksi matoksi. Leikkaa matto 22 cm:n levyisiksi nauhoiksi. Levitä nauhoille vedestä ja vaniljakreemijauheesta valmistettu vaniljakreemi tasaiseksi kerrokseksi. Rullaa nauhat.
  3. Leikkaa nauhat 65 g:n painoisiksi pulliksi. Laita pullat pellille häntä alle. Nostata pullat.
  4. Voitele pullat kananmunalla. Sekoita mansikkatäyte ja raparperipalat keskenään. Pursota mansikkaraparperitäyte pullien pinnalle. Paista pullat 210 asteisessa uunissa noin 12 minuuttia.
  5. Laita pullien pinnalle kirkaskuumahyytelöä.
kpl
g
1,482.2 kg
297 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
297 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
297 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
36 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.