Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Hae
Hae
Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Raparperi-mansikkavispipuuro
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Raparperi-mansikkavispipuuro
Raparperi-mansikkavispipuuro
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
10 annosta
1.000 kg
vettä
0.105 kg
mannasuurimoita
0.130 kg
sokeria
0.001 kg
inkivääriä
0.120 kg
raparperipaloja
0.100 kg
Valio mansikoita (Suomi)
0.300 kg
Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9% laktoositon
Ohje
Kuumenna vesi ja lisää sokeri, inkivääri ja mannasuurimot. Kun puuro kiehuu, niin lisää raparperipalat ja mansikat.
Hauduta n. 20 min. Jäähdytä hyvin ja vatkaa kuohkeaksi. Vaahdota Vanilja 9% ja sekoita puuron joukkoon.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
1.8 kg
Kasvis (lakto-ovo)
Laktoositon
82
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Jaa
Valion tuotteet reseptissä
Valio mansikka (Suomi) 2,5 kg x 2 / 5 kg
Valio vaahtoutuva vaniljakastike 9 % 1 l UHT laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
82 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
82 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Yhteystiedot
Tule asiakkaaksi
Tilaa uutiskirje
Tukkupalvelut
Pikatukkujen aukioloajat
Reseptit ammattilaisille
Tuotteet ammattilaisille
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Copyright © Valio Oy