Raparperi-mansikkavispipuuro

Valio Food Solutions

Raparperi-mansikkavispipuuro

Ainekset10 annosta

1.000 kg
vettä
0.105 kg
mannasuurimoita
0.130 kg
sokeria
0.001 kg
inkivääriä
0.150 kg
0.100 kg
0.300 kg

Ohje

  1. Kuumenna vesi ja lisää sokeri, inkivääri ja mannasuurimot. Kun puuro kiehuu, niin lisää raparperipalat ja mansikat.
  2. Hauduta n. 20 min. Jäähdytä hyvin ja vatkaa kuohkeaksi. Vaahdota Vanilja 9% ja sekoita puuron joukkoon.
kpl
g
1.8 kg
81 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
81 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g
Kalsium
31 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
81 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g
Kalsium
31 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›