Raparperi-mansikkavispipuuro

Raparperi-mansikkavispipuuro
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Raparperi-mansikkavispipuuro

Raparperi-mansikkavispipuuro

Ainekset10 annosta

1.000 kg
vettä
0.105 kg
mannasuurimoita
0.130 kg
sokeria
0.001 kg
inkivääriä
0.120 kg
raparperipaloja
0.100 kg
0.300 kg

Ohje

  1. Kuumenna vesi ja lisää sokeri, inkivääri ja mannasuurimot. Kun puuro kiehuu, niin lisää raparperipalat ja mansikat.
  2. Hauduta n. 20 min. Jäähdytä hyvin ja vatkaa kuohkeaksi. Vaahdota Vanilja 9% ja sekoita puuron joukkoon.
kpl
g
1.8 kg
82 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
82 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
82 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.