Raparperi-Mifuhyve

Raparperi-Mifuhyve
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Raparperi-Mifuhyve

Raparperi-Mifuhyve

Ainekset28 annosta

1.600 kg
pakaste raparperipaloja sulatettuna
0.750 kg
sokeria

Muruseos

0.300 kg
0.100 kg
sokeria
0.400 kg
kauraleseitä

Rapeaa mifua

0.100 kg
0.100 kg
sokeria
0.500 kg

Lisäksi

0.000 kg

Ohje

  1. Levitä raparperipalat GN 1/1-vuokaan. Ripottele pinnalle sokeri.
  2. Valmista muruseos sekoittamalla pehmeää voihin sokeri ja kauralelse. Levitä muruseos raparperipalojen päälle.
  3. Paista kiertoilmauunissa 170 asteessa n. 40 min, tai kunnes raparperi on pehmeää.
  4. Paista Mifu voissa ja sokerissa rapeaksi. Jäähdytä ja hienonna kutterissa.
  5. Kokoa paistos annosmaljoihin. Lisää päälle vaahdotettua vaniljakastiketta ja rapeaa Mifua.
kpl
g
3.4 kg
248 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
248 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
248 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.