Raparperi-Mifuhyve

Valio Food Solutions

Raparperi-Mifuhyve

Ainekset25 annosta

2.000 kg
0.750 kg
sokeria

Muruseos

0.300 kg
0.100 kg
sokeria
0.400 kg
kauraleseitä

Rapeaa mifua

0.100 kg
0.100 kg
sokeria
0.500 kg

Lisäksi

0.000 kg

Ohje

  1. Levitä raparperipalat GN 1/1-vuokaan. Ripottele pinnalle sokeri.
  2. Valmista muruseos sekoittamalla pehmeää voihin sokeri ja kauralelse. Levitä muruseos raparperipalojen päälle.
  3. Paista kiertoilmauunissa 170 asteessa n. 40 min, tai kunnes raparperi on pehmeää.
  4. Paista Mifu voissa ja sokerissa rapeaksi. Jäähdytä ja hienonna kutterissa.
  5. Kokoa paistos annosmaljoihin. Lisää päälle vaahdotettua vaniljakastiketta ja rapeaa Mifua.
kpl
g
3.0 kg
228 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
228 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g
Kalsium
107 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
228 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,3 g
Kalsium
107 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.