Rapeassa raparperipaj:ssa yhdistyy Valion rahka-jogurttitäyte, raparperit ja kauramuropinta. Helppo ja nopea tuote joka kuuluu alkukesän sesonkiin.
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä
Rapeassa raparperipaj:ssa yhdistyy Valion rahka-jogurttitäyte, raparperit ja kauramuropinta. Helppo ja nopea tuote joka kuuluu alkukesän sesonkiin.
Pohja | |
---|---|
1.600 kg | |
0.900 kg | fariinisokeria |
0.900 kg | sokeria |
0.800 kg | kananmunia |
2.200 kg | vehnäjauhoja |
0.070 kg | leivinjauhetta |
6.470 kg (20 kpl à 0.324 kg) | |
Täyte | |
3.900 kg | |
3.680 kg | raparperipaloja |
7.580 kg (20 kpl à 0.379 kg) | |
Stroisseli | |
0.750 kg | |
0.050 kg | vaniljasokeria |
0.600 kg | fariinisokeria |
1.000 kg | vehnäjauhoja |
0.350 kg | kaurahiutaleita |
2.750 kg (20 kpl à 0.138 kg) | |
16.800 kg (20 kpl à 0.840 kg) |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.