Raparperi-muropaj

Raparperi-muropaj
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Raparperi-muropaj

Raparperi-muropaj

Rapeassa raparperipaj:ssa yhdistyy Valion rahka-jogurttitäyte, raparperit ja kauramuropinta. Helppo ja nopea tuote joka kuuluu alkukesän sesonkiin.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 kpl

Pohja

1.600 kg
0.900 kg
fariinisokeria
0.900 kg
sokeria
0.800 kg
kananmunia
2.200 kg
vehnäjauhoja
0.070 kg
leivinjauhetta
6.470 kg (20 kpl à 0.324 kg)

Täyte

3.900 kg
3.680 kg
raparperipaloja
7.580 kg (20 kpl à 0.379 kg)

Stroisseli

0.750 kg
0.050 kg
vaniljasokeria
0.600 kg
fariinisokeria
1.000 kg
vehnäjauhoja
0.350 kg
kaurahiutaleita
2.750 kg (20 kpl à 0.138 kg)
16.800 kg (20 kpl à 0.840 kg)

Ohje

  1. Pohja

  2. Sekoita voi ja sokerit.
  3. Lisää kananmuna ja sekoita.
  4. Lisää jauhot ja leivinjauhe.
  5. Anna taikinan kovettua seuraavaan päivään kylmässä.
  6. Kauli taikina noin 5mm vahvuiseksi leivinpaperin päälle.
  7. Paina voideltu ø 20 cm:n kakkurengas taikinan päälle. Kerää kantit pois.
  8. Täyttäminen

  9. Pursota rahka-jogurttitäyte taikinan päälle jättäen noin 5mm reunasta vajaaksi.
  10. Asettele raparperipalat vieriviereen täytteen päälle.
  11. Sekoita stroisselin ainekset sekaisin.
  12. Ripottele stroisseli pinnalle.
  13. Paista 180°C:ssa noin 30 minuuttia.
  14. Jäähdytä ja poista kakkurenkaat.
kpl
g
17.7 kg
294 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
294 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
39 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
294 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
39 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.