Raparperi-muropaj

Raparperi-muropaj

Teollisuus
281 kcal / 100g
Rapeassa raparperipaj:ssa yhdistyy Valion rahka-jogurttitäyte, raparperit ja kauramuropinta. Helppo ja nopea tuote joka kuuluu alkukesän sesonkiin.
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Pohja
1,600 kg Valio Eila® voita
0,900 kg fariinisokeria
0,900 kg sokeria
0,800 kg kananmunia
2,200 kg vehnäjauhoja
0,070 kg leivinjauhetta
6,470 kg 20 kpl á 0,324 kg
Täyte
3,900 kg Valio rahka-jogurttitäytettä
4,600 kg Food Service raparperipaloja
8,500 kg 20 kpl á 0,425 kg
Stroisseli
0,750 kg Valio Eila® voita
0,050 kg vaniljasokeria
0,600 kg fariinisokeria
1,000 kg vehnäjauhoja
0,350 kg kaurahiutaleita
2,750 kg 20 kpl á 0,138 kg
17,720 kg 20 kpl á 0,886 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Pohja
  • Sekoita voi ja sokerit.

  • Lisää kananmuna ja sekoita.

  • Lisää jauhot ja leivinjauhe.

  • Anna taikinan kovettua seuraavaan päivään kylmässä.

  • Kauli taikina noin 5mm vahvuiseksi leivinpaperin päälle.

  • Paina voideltu ø 20 cm:n kakkurengas taikinan päälle. Kerää kantit pois.

Täyttäminen
  • Pursota rahka-jogurttitäyte taikinan päälle jättäen noin 5mm reunasta vajaaksi.

  • Asettele raparperipalat vieriviereen täytteen päälle.

  • Sekoita stroisselin ainekset sekaisin.

  • Ripottele stroisseli pinnalle.

  • Paista 180°C:ssa noin 30 minuuttia.

  • Jäähdytä ja poista kakkurenkaat.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!