Raparperi-murupiirakka

Valio Food Solutions

Raparperi-murupiirakka

Ainekset32 annosta

1.000 kg
0.100 kg
0.089 kg
kananmunia
0.425 kg
sokeria
0.650 kg
vehnäjauhoja
0.140 kg
perunajauhoja
0.016 kg
ruokasoodaa
0.006 kg
kardemummaa
0.008 kg
kanelia
0.002 kg
inkivääriä

Täyte

1.000 kg
0.070 kg
fariinisokeria

Pinnalle

0.140 kg
fariinisokeria
0.100 kg
0.090 kg
kaurahiutaleita
0.020 kg
vehnäjauhoja
0.003 kg
kanelia

Ohje

  1. Sulata voi ja sekoita kaikki pohjataikinan aineet keskenään. Levitä taikina leivinpaperin päälle GN 1/1-40 -astiaan.
  2. Levitä päälle raparperipalat ja ripottele pinnalle fariinisokeri. Paista kiertoilmauunissa 175 asteessa n. 15 min.
  3. Nypi muruseoksen ainekset sekaisin ja ripottele piirakan päälle. Paista vielä n. 15 min, kunnes pinta on saanut väriä.
kpl
g
3.4 kg
210 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
210 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
35 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
210 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
37 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
35 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.