Raparperi-omena-kinuskipiirakka

Raparperi-omena-kinuskipiirakka
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Raparperi-omena-kinuskipiirakka

Raparperi-omena-kinuskipiirakka

Maukas piirakka lounaan jälkiruoaksi, kahvitarjoiluihin tai vitriinimyyntiin.

Tehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset32 annosta

0.100 kg
1.000 kg
0.425 kg
sokeria
0.089 kg
kananmunia
0.650 kg
vehnäjauhoja
0.140 kg
perunajauhoja
0.016 kg
ruokasoodaa
0.006 kg
kardemummaa

Täyte

0.800 kg
pakaste raparperipaloja
0.500 kg
0.150 kg
valmista kinuskikastiketta

Pinnalle

0.100 kg
fariinisokeria
0.100 kg
0.090 kg
kaurahiutaleita
0.020 kg
vehnäjauhoja
0.003 kg
kanelia
0.002 kg
inkivääriä

Ohje

  1. Sulata voi ja sekoita kaikki pohjataikinan aineet keskenään. Levitä taikina leivinpaperin päälle GN 1/1-40 -astiaan.
  2. Sekoita raparperi- ja omenakuutiot kinuskikastikkeessa ja levitä taikinan pinnalle. Paista kiertoilmauunissa 175 asteessa n. 15 min.
  3. Nypi muruseoksen ainekset sekaisin ja ripottele piirakan päälle. Paista vielä n. 15 min, kunnes pinta on saanut väriä.
kpl
g
3.2 kg
199 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
199 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
199 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
33 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.