Raparperi-omena-kinuskipiirakka

Valio Food Solutions

Raparperi-omena-kinuskipiirakka

Ainekset32 annosta

0.100 kg
1.000 kg
0.425 kg
sokeria
0.089 kg
kananmunia
0.650 kg
vehnäjauhoja
0.140 kg
perunajauhoja
0.016 kg
ruokasoodaa
0.006 kg
kardemummaa

Täyte

1.000 kg
0.500 kg
0.150 kg
valmista kinuskikastiketta

Pinnalle

0.100 kg
fariinisokeria
0.100 kg
0.090 kg
kaurahiutaleita
0.020 kg
vehnäjauhoja
0.003 kg
kanelia
0.002 kg
inkivääriä

Ohje

  1. Sulata voi ja sekoita kaikki pohjataikinan aineet keskenään. Levitä taikina leivinpaperin päälle GN 1/1-40 -astiaan.
  2. Sekoita raparperi- ja omenakuutiot kinuskikastikkeessa ja levitä taikinan pinnalle. Paista kiertoilmauunissa 175 asteessa n. 15 min.
  3. Nypi muruseoksen ainekset sekaisin ja ripottele piirakan päälle. Paista vielä n. 15 min, kunnes pinta on saanut väriä.
kpl
g
3.2 kg
192 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
192 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
33 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
192 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
32 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
33 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›