Kotikeittiö
Ammattilaiset
Arkiruoka
Hae
Hae
Raparperi-rahkapiiras
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiöstä
Raparperi-rahkapiiras
Raparperi-rahkapiiras
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä
Ammattikeittiö
Ainekset
20 annosta
0.750 kg
Valio 1/2 GN -murotaikinaa
0.500 kg
FS raparperipaloja
0.300 kg
Valio maitorahkaa laktoositon
0.200 kg
Valio kanelicurd täytettä
0.020 kg
fariinisokeria
Tarjoiluun
0.500 kg
Valio vispikermaa laktoositon
0.100 kg
Valio kanelicurd täytettä
Ohje
Vuoraa 1/2 GN vuoka murotaikinalevyllä. Kaada raparperit päälle.
Sekoita maitorahka ja kanelicurd sekaisin ja nostele rahkatäyte raparperien päälle. Murustele pinnalle vielä vähän murotaikinaa ja fariinisokeria. Paista 175 °C uunissa n. 25-30 min.
Tarjoile kanelicurdilla maustetun kermavaahdon kera.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
2.0 kg
Laktoositon
256
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
FS raparperipala 2,5 kg x 2 / 5 kg
Valio maitorahka 5 kg laktoositon
Valio lemon curd täyte 10 kg laktoositon
Valio vispikerma 1 l UHT laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
256 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
256 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›