Raparperi-rahkapiiras

Raparperi-rahkapiiras
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Raparperi-rahkapiiras

Raparperi-rahkapiiras

Superhelppo raparperi-rahkapiiras lounaan jälkiruoaksi.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

0.750 kg
0.400 kg
pakaste raparperipaloja
0.300 kg
0.200 kg
0.020 kg
fariinisokeria

Tarjoiluun

0.500 kg
0.100 kg

Ohje

  1. Vuoraa 1/2 GN vuoka murotaikinalevyllä. Kaada raparperit päälle.
  2. Sekoita maitorahka ja kanelicurd sekaisin ja nostele rahkatäyte raparperien päälle. Murustele pinnalle vielä vähän murotaikinaa ja fariinisokeria. Paista 175 °C uunissa n. 25-30 min.
  3. Tarjoile kanelicurdilla maustetun kermavaahdon kera.
kpl
g
2.0 kg
268 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
268 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
268 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
17 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.