Raparperi-rahkapiiras

Raparperi-rahkapiiras
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Raparperi-rahkapiiras

Raparperi-rahkapiiras

Ainekset20 annosta

0.750 kg
Valio 1/2 GN -murotaikinaa
0.500 kg
0.300 kg
0.200 kg
0.020 kg
fariinisokeria

Tarjoiluun

0.500 kg
0.100 kg

Ohje

  1. Vuoraa 1/2 GN vuoka murotaikinalevyllä. Kaada raparperit päälle.
  2. Sekoita maitorahka ja kanelicurd sekaisin ja nostele rahkatäyte raparperien päälle. Murustele pinnalle vielä vähän murotaikinaa ja fariinisokeria. Paista 175 °C uunissa n. 25-30 min.
  3. Tarjoile kanelicurdilla maustetun kermavaahdon kera.
kpl
g
2.0 kg
256 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
256 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
256 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
24 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›