Raparperi-sitruuna cup cake

Valio Food Solutions

Raparperi-sitruuna cup cake

Ainekset10 annosta

0.200 kg
kananmunaa
0.300 kg
hienoa sokeria
0.600 kg
puolikarkeita vehnäjauhoja
0.006 kg
leivinjauhetta
0.100 kg
0.150 kg
0.020 kg
kardemummaa
0.200 kg

Kuorrutus

0.200 kg
0.200 kg
tomusokeria
0.200 kg
0.000 kg
raastettua sitruunankuorta
0.000 kg
sitruunan mehu

Ohje

  1. Voitele ja korppujauhota muffinssipelti ja siirrä hetkeksi kylmään. Vaahdota munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon jauhot, leivinjauhe, maito, kardemumma ja sulatettu voi hyvin nostellen.
  2. Laita ensin kaikkiin muffinssivuoka koloihin pohjan peittävä nokare taikinaa ja sen jälkeen raparperipaloja n. 6kpl per muffinssi. Lisää loppu taikina tasaisesti kaikkiin. Paista n. 175 asteessa n. 20min. Anna jäähtyä.
  3. Valmista kuorrutus vatkaamalla huoneenlämpöinen tuorejuusto ja tomusokeri. Sekoita joukkoon huoneenlämpöinen voi ja sitruunankuori. Sekoita kunnes tasaisen kiiltävää ja lisää lopuksi sitruunanmehu ohuena nauhana. Siirrä kuorrute pursotinpussiin.
  4. Pursota kuorrute hyvin jäähtyneiden muffinssejen päälle. Koristele sitruunankuoriraasteella.
kpl
g
1.0 kg
365 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
365 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
49 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
365 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
49 g
Rasva
16 g
Tyydyttynyt rasva
9 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›