Raparperi-sitruunatäytekakku

Raparperi-sitruunatäytekakku

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
209 kcal / 100g
Herkullinen täytekakku kevään juhliin ja tarjottaviin saa raikkautensa sitruunan, timjamin ja raparperin yhdistelmällä.
Tehnyt
Tuomas, Valio Koekeittiö
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Kiehauta raparperi hillosokerin kanssa kypsäksi. Sekoita keittiöliinaan kääritty timjami hillokkeen sekaan ja jäähdytä jääkaappikylmäksi.

  • Vaahdota lemon curd, maitorahka ja vispikerma kiinteäksi vaahdoksi.

  • Paahda valkosuklaa 135 °C uunissa n. 15 min. Jäähdytä ja rouhi haluamaasi muotoon.

  • Kostuta sulatetut kakkupohjakerrokset maidolla ja täytä raparperihillokkeella ja lemon curd -vaahdolla. Pursota kakun pinta kauniiksi nauhatyllalla. Koristele paahdetulla valkosuklaalla ja timjaminlehdillä.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!