Raparperi-sitruunatäytekakku

Raparperi-sitruunatäytekakku
Tehnyt TuomasValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Raparperi-sitruunatäytekakku

Raparperi-sitruunatäytekakku

Herkullinen täytekakku kevään juhliin ja tarjottaviin saa raikkautensa sitruunan, timjamin ja raparperin yhdistelmällä.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

0.560 kg
raparperipaloja
0.250 kg
hillosokeria
0.050 kg
tuoretta timjamia
0.700 kg
0.700 kg
0.700 kg
0.150 kg
valkosuklaata
0.700 kg
0.200 kg

Ohje

  1. Kiehauta raparperi hillosokerin kanssa kypsäksi. Sekoita keittiöliinaan kääritty timjami hillokkeen sekaan ja jäähdytä jääkaappikylmäksi.
  2. Vaahdota lemon curd, maitorahka ja vispikerma kiinteäksi vaahdoksi.
  3. Paahda valkosuklaa 135 °C uunissa n. 15 min. Jäähdytä ja rouhi haluamaasi muotoon.
  4. Kostuta sulatetut kakkupohjakerrokset maidolla ja täytä raparperihillokkeella ja lemon curd -vaahdolla. Pursota kakun pinta kauniiksi nauhatyllalla. Koristele paahdetulla valkosuklaalla ja timjaminlehdillä.
kpl
g
4.0 kg
219 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
219 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
219 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
26 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.