Raparperi-sitruunatäytekakku

Valio Food Solutions

Raparperi-sitruunatäytekakku

Herkullinen täytekakku kevään juhliin ja tarjottaviin saa raikkautensa sitruunan, timjamin ja raparperin yhdistelmällä.

Tehnyt Tuomas Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Tuomas
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

0.700 kg
0.250 kg
hillosokeria
0.050 kg
tuoretta timjamia
0.700 kg
0.700 kg
0.700 kg
0.150 kg
valkosuklaata
0.700 kg
0.200 kg

Ohje

  1. Kiehauta raparperi hillosokerin kanssa kypsäksi. Sekoita keittiöliinaan kääritty timjami hillokkeen sekaan ja jäähdytä jääkaappikylmäksi.
  2. Vaahdota lemon curd, maitorahka ja vispikerma kiinteäksi vaahdoksi.
  3. Paahda valkosuklaa 135 °C uunissa n. 15 min. Jäähdytä ja rouhi haluamaasi muotoon.
  4. Kostuta sulatetut kakkupohjakerrokset maidolla ja täytä raparperihillokkeella ja lemon curd -vaahdolla. Pursota kakun pinta kauniiksi nauhatyllalla. Koristele paahdetulla valkosuklaalla ja timjaminlehdillä.
kpl
g
4.0 kg
209 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
209 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
27 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
209 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g
Kalsium
27 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›