Raparperi-valkosuklaa-mousse

Valio Food Solutions

Raparperi-valkosuklaa-mousse

Ainekset10 annosta

0.600 kg
0.080 kg
ruokosokerisiirappia
0.042 kg
sokeria
1.000 kg

Päälle

0.000 kg
ruokosokerisiirappia
0.000 kg
valkosuklaata lastuina

Ohje

  1. Laita teräs- tai teflonkattilaan jäiset raparperipalat, siirappi ja sokeri. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes raparperit ovat pehmeitä. Nosta levyltä ja anna jäähtyä.
  2. Vaahdota Vanilja 9% kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon raparperiseos. Nostele annoskulhoihin ja anna jäähtyä viileässä.
  3. Lisää päälle siirappia ja valkosuklaalastuja.
kpl
g
1.5 kg
129 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
129 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Kalsium
102 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
129 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Kalsium
102 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›