Raparperi-valkosuklaa-mousse

Raparperi-valkosuklaa-mousse
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Raparperi-valkosuklaa-mousse

Raparperi-valkosuklaa-mousse

Nopeasti valmistuva jälkiruoka esimerkiksi lounaan kylkeen.

Tehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petteri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset17 annosta

0.480 kg
pakaste raparperipaloja
0.080 kg
ruokosokerisiirappia
0.042 kg
sokeria
1.000 kg

Päälle

0.000 kg
ruokosokerisiirappia
0.000 kg
valkosuklaata lastuina

Ohje

  1. Laita teräs- tai teflonkattilaan jäiset raparperipalat, siirappi ja sokeri. Keitä miedolla lämmöllä, kunnes raparperit ovat pehmeitä. Nosta levyltä ja anna jäähtyä.
  2. Vaahdota Vanilja 9% kovaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon raparperiseos. Nostele annoskulhoihin ja anna jäähtyä viileässä.
  3. Lisää päälle siirappia ja valkosuklaalastuja.
kpl
g
1.7 kg
136 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
136 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
136 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.