Raparperihyve

Valio Food Solutions

Raparperihyve

Raparperihyve

Ainekset26 annosta

2.500 kg
0.340 kg
sokeria

Muruseos

0.300 kg
0.130 kg
sokeria
0.550 kg
vehnäjauhoja

Tarjoiluun

0.000 kg

Ohje

  1. Levitä raparperipalat voideltuun GN 1/1-40 vuokaan. Ripottele pinnalle sokeri.
  2. Valmista muruseos sekoittamalla pehmeää voihin sokeri ja vehnäjauhot. Levitä muruseos raparperipalojen päälle.
  3. Paista kiertoilmauunissa 150 asteessa n. 30 min. Tarjoa hyve lämpimänä vaahdotetun Vanilja 9% kanssa.
kpl
g
3.4 kg
181 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
181 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
181 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›