Kotikeittiö
Ammattilaiset
Hae
Hae
Raparperihyve
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Raparperihyve
Raparperihyve
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
26 annosta
2.500 kg
FS raparperipaloja
0.340 kg
sokeria
Muruseos
0.300 kg
Valio Eila® voita
0.130 kg
sokeria
0.550 kg
vehnäjauhoja
Tarjoiluun
0.000 kg
Valio vaahtoutuvaa vaniljakastiketta 9% laktoositon
Ohje
Levitä raparperipalat voideltuun GN 1/1-40 vuokaan. Ripottele pinnalle sokeri.
Valmista muruseos sekoittamalla pehmeää voihin sokeri ja vehnäjauhot. Levitä muruseos raparperipalojen päälle.
Paista kiertoilmauunissa 150 asteessa n. 30 min. Tarjoa hyve lämpimänä vaahdotetun Vanilja 9% kanssa.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
3.4 kg
Laktoositon
181
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
LinkedIn
Valion tuotteet reseptissä
FS raparperipala 2,5 kg x 2 / 5 kg
Valio Eila® voi 500 g laktoositon
Valio vaahtoutuva vaniljakastike 9 % 1 l UHT laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
181 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
181 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Kuluttajapalvelu
Tilaa uutiskirje
Yhteystiedot
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Tuetut selaimet
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Facebook
YouTube
Twitter
LinkedIn
Instagram
Pinterest
Copyright © Valio Oy
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.
Lisätietoja ›