Raparperihyve

Raparperihyve
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Raparperihyve

Raparperihyve

Ainekset30 annosta

2.000 kg
pakaste raparperipaloja
0.340 kg
sokeria

Muruseos

0.300 kg
0.130 kg
sokeria
0.550 kg
vehnäjauhoja

Tarjoiluun

0.000 kg

Ohje

  1. Levitä raparperipalat voideltuun GN 1/1-40 vuokaan. Ripottele pinnalle sokeri.
  2. Valmista muruseos sekoittamalla pehmeää voihin sokeri ja vehnäjauhot. Levitä muruseos raparperipalojen päälle.
  3. Paista kiertoilmauunissa 150 asteessa n. 30 min. Tarjoa hyve lämpimänä vaahdotetun Vanilja 9% kanssa.
kpl
g
3.6 kg
203 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
203 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
203 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.