Raparperihyve

Valio Food Solutions

Raparperihyve

Ainekset26 annosta

2.500 kg
0.340 kg
sokeria

Muruseos

0.300 kg
0.130 kg
sokeria
0.550 kg
vehnäjauhoja

Tarjoiluun

0.000 kg

Ohje

  1. Levitä raparperipalat voideltuun GN 1/1-40 vuokaan. Ripottele pinnalle sokeri.
  2. Valmista muruseos sekoittamalla pehmeää voihin sokeri ja vehnäjauhot. Levitä muruseos raparperipalojen päälle.
  3. Paista kiertoilmauunissa 150 asteessa n. 30 min. Tarjoa hyve lämpimänä vaahdotetun Vanilja 9% kanssa.
kpl
g
3.4 kg
181 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
181 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
3 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
181 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
27 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
3 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.